Denken in oplossingen

Een succesvol evenement vraagt om denken in oplossingen. Alles moet tot in de puntjes geregeld zijn om het gewenste resultaat te bereiken, dat is niet verschillend in een groot of klein evenement. Wij gaan met je in gesprek en gaan vervolgens aan het werk om dit voor elkaar te krijgen. Dit betekent niet dat je een expert moet zijn om een evenement te organiseren; een groot deel van je zorgen nemen wij uit handen. Jij vertelt ons wat jouw wensen zijn, wij werken aan volledige oplossingen en koppelen dit aan je terug. Ben je tevreden? Uitstekend, dan is jouw show een feit. Zijn er onduidelijkheden of zou je toch iets willen wijzigen? Geen probleem, we denken in oplossingen!

 

Neem contact met ons op Of bekijk onze thema pakketten


party_bg


thumb_IMG_1151_1024

Wij staan voor jouw wensen

Geweldig! De show kan een feit worden. Wij nemen de regie vanaf dit moment over, zodat jij je op andere belangrijke zaken kunt concentreren. We gaan aan de slag voor je, wat meestal betekent dat we een stappenplan volgen om het evenement volgens afspraken uit te voeren. We beginnen met het vastleggen van apparatuur en het plannen van werkzaamheden. Tussen de planning en de show wordt overleg gepleegd over praktische zaken zodat de dag(en) van het evenement zo probleemloos als mogelijk gaan verlopen.

Als de opbouw kan beginnen gaan we zichtbaar aan de slag. Je merkt dat de eerste signalen in licht en geluid doorkomen en ondertussen zie je het evenement zichtbaar tot leven komen, zoals jij in gedachte had. Wij zijn tevreden als jij dat ook bent, want we staan voor jouw wensen.


Wij werken o.a. met:

RCF
KS Audio
Martin
Robe Lighting
db technologies
American DJ
Showtec
Yamaha
Laserworld